به سایت رسمی سفیران ملل خوش آمدید

خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، برج سایه، طبقه 13
ایران ، تهران

اقامت در اروپا و اخذ ویزای شینگن - سرمایه گذاری و اقامت اروپا | سفیران ملل

اقامت در اروپا و اخذ ویزای شینگن

آیا می‌دانید اقامت در اروپا و اخذ ویزای شینگن چگونه است؟ انواع ویزای شینگن کدام اند؟ شرایط لازم جهت اخذ ویزای شینگن چگونه است؟ چه مدارکی جهت اخذ ویزای شینگن لازم است؟ با ما همراه باشید.

اخذ ویزای شینگن

درباره ویزای شینگن بیشتر بدانید؟

شینگن یا شنگن به منطقه‌ای از قاره اروپا می‌گویند که از ۲۷ کشور این قاره تشکیل‌شده و طبق پیمان و قوانینی اتباع این کشورها می‌توانند به سایر کشورهای این منطقه بدون ویزا سفر کنند.
در حقیقت منطقه شینگن یک منطقه واحد و بدون مرز است، بنابراین با داشتن ویزای شینگن می‌توان به ۲۶ کشور اروپا سفر کرد.
کشورهای عضو شینگن، کشورهای همچون اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن‌اشتاین می‌باشند.
هدف از سفر متقاضی مدت‌زمان ویزای شینگن را مشخص خواهد کرد و امکان صدور این ویزا توسط هریک از کشورهای عضو شینگن وجود دارد و در مدت اعتبار ویزا می‌توان بدون هیچ مشکلی به سایر کشورهای عضو شینگن سفر کند.

اخذ ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگین خود به سه نوع تقسیم می‌شود که هریک دارای زیرمجموعه‌های است که به شرح زیر هستند:

  1.  ویزای اتحادیه شینگن
    به این ویزا USV، ویزای گردشگری نیز می‌گویند و دارنده این ویزای شینگن موظف است ۹۰ روز به فاصله زمانی هر ۶ ماه در کشورهای منطقه شینگن اقامت داشته باشد.
    این ویزا با توجه به هدف متقاضیان به سه نوع تقسیم می‌شود:
    • ویزای شینگن نوع A: نوعی ویزا می‌باشد که مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و فقط می‌تواند پرواز خود را دریکی از فرودگاه‌های کشورهای منطقه شینگن عوض کرده و به منطقه خارج از محدوده شینگن سفر کند که به آن ترانزیت فرودگاهی نیز می گویند.
    • ویزای شینگن نوع B: این ویزا به ویزای عبور معروف است، چون به مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را خواهد داد و همچنین به او اجازه می‌دهد در فرصت ۵ روزه از طریق زمینی از یکی از کشورهای عضو شینگن به‌عنوان منطقه عبوری استفاده کند و به کشوری خارج از این محدود سفر کند.
    • ویزای شینگن نوع C: همان ویزای توریستی اروپا است و به‌صورت های ویزای یک‌بار ورود و ویزای دوبار ورود و ویزای چندبار ورود صادر می‌شود.
  2.  ویزای اعتبار منطقه محدود شینگن
    ویزای LTV ویزای است که در شرایط اضطراری صادر می‌شود و به متقاضی حق سفر و اجازه اقامت در محدود مشخصی داده می‌شود.
  3.  ویزای ملی شینگن
    این ویزا معمولاً برای افرادی صادر می‌شود که قصد تحصیل یا اقامت طولانی یا دائم در کشورهای حوزه شینگن دارند.
    به این ویزا شینگن D نیز می‌گویند که خود به دو نوع یک‌بار ورود و چندبار ورود تقسیم می‌شود.
    ویزای نوع سینگل و یک‌بار ورود D معمولاً برای کسانی که باهدف درمانی به مناطق عضو شینگن می‌روند و بعد از مدتی به کشور مبدأ برمی‌گردند.
    ویزای چند بار ورود D به فرد این اجازه را می‌دهد تا بدون نیاز به ویزای دیگر و بدون هیچ محدودیتی به کشورهای حوزه شینگن سفر کند.

اخذ ویزای شینگن

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن

برای دریافت ویزای شینگن مدارکی را باید به سفارت بدهید که آن‌ها را بیان می‌کنیم:

  1.  فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن
  2.  شناسنامه ایرانی
  3.  گذرنامه
  4.  سه قطعه عکس رنگی
  5.  اسناد رسمی شغلی و منابع درآمد
  6.  بلیط پرواز رفت‌وبرگشت به کشور مقصد
  7.  بیمه مسافرتی
  8.  واچر رزرو هتل
  9.  دعوت‌نامه

اخذ ویزای شینگن

شرایط لازم جهت گرفتن ویزای شینگن

این شرایط یعنی معیارهای که لازم است متقاضی داشته باشد تا به او ویزای شینگن بدهند.
از مهم‌ترین این شرایط می‌توان گفت:

  • مدارک متقاضی
  • شرایط سنی متقاضی (معمولاً اخذ ویزا برای افراد زیر ۳۰ سال مجرد از سوی سفارت‌های اروپایی سخت‌تر است)
  • سابقه سفر متقاضی