درباره دومینیکا

سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا چگونه ممکن است؟

سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا یکی از مزیت های اصلی پاسپورت دومینیکا می باشد. زمانی که شما تابعیت دومینیکا را داشته باشید، به راحتی می توانید برای دریافت ویزای آمریکاا به سفارتخانه آمریکا رجوع نمایید. سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا و اخذ ویزا به این شکل دارای پروسه سریعی است. عموما بین 6 تا 8 هفته زمان نیاز است تا مدارک شما بررسی شده و ویزا برای شما صادر گردد.
البته باید در نظر داشت ویزاهای موقت برای تجارت و گردشگران صادر می شود. اگر برای سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا قصد دارید تا مقاصد پزشکی را نیز دنبال نمایید، ویزای B2 می تواند برای شما مفید باشد. باید در جریان باشید که این ویزا بصورت مالتیپل (چندین بار ورود) به مدت 10 سال صادر خواهد شد که پس از 10 سال میتوانید مجدد درخواست ویزای مالتیپل کنید.
یکی دیگر از نکات مهم در خصوص سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا این مورد می باشد که اگر شما ویزاهای فوق را دریافت نمایید می توانید هر بار که وارد خاک آمریکا می شوید، به مدت 180 روز در آن سپری نمایید. گفتنی است که این پروسه دریافت ویزا برای شهروندان دومینیکا بسیار آسان بوده و سریعا نیز به آنها مجوز لازم ارائه می شود.

هر آنچه که باید در خصوص سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا بدانید:

گفتنی است که اخیرا امکان دریافت ویزا برای ورود به آمریکا با توجه به ملیت افراد رد نمی شود و اشخاص می توانند به راحتی وارد خاک آمریکا شوند. اما باز هم در این میان، کار برای افرادی که دارای تابعیت دوگانه هستند، آسان تر می باشد. یکی از دلایلی که افراد با تابعیت دوگانه خود قصد دریافت ویزای 10 ساله را دارند، این مورد می باشد که به این اشخاص ویزای 10 ساله ارائه می شود و محدودیتی تیز برای ورود به خاک این کشور وجود ندارد. حال آنکه اگر به عنوان یک شخص ایرانی این ویزا را دریافت نمایید، تنها 180 روز در سال خواهید توانست به آمریکا سفر کرده و 180 روز باقی سال را بایستی بیرون از خاک باشید.

تابعیت دومینیکا و دانستنی های آن:

جالب است که بدانید، برای اینکه پاسپورت دومینیکا را دریافت نمایید لازم است تا از یکسری فاکتورها برخوردار باشید که در زیر به آنها اشاره شده است:
– برای اخذ تابعیت دومینیکا نمی بایست هیچ گونه سو پیشینه ای داشته باشید.
– در خانواده خود اگر که فرزند زیر 30 سال دارید، بدون تبصره و قانونی می توانید برای وی درخواست تابعیت دومینیکا را ارائه دهید.
– اگر مایل هستید تا پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ خود و همسر خود را نیز با خود همراه سازید، سن این افراد می بایست حتما بیش از 55 سال باشد.
– برای ورود به این کشور نیاز به یادگیری زبان نمی باشد زیرا هیچ گونه مصاحبه ای برای ارزیابی مهارت شما صورت نمی گیرد.
– وقتی شما پاسپورت این کشور را دریافت می نمایید، قادر خواهید بود تا به بیش از 140 کشور جهان بدون ویزا سفر نمایید. در لیست این کشور نام هایی چون انگلستان، کشورهای حوزه شنگن، روسیه، کره جنوبی و مصر و …. نیز مشاهده می شود.
– در این کشور شما به عنوان مهاجر از پرداخت مالیات های سنگینی همچون میزان ثروت، درآمد، مالیات بر ارث و مواردی از این قبیل، معاف خواهید بود.
– با توجه به اینکه دومینیکا امروزه از لحاظ گردشگری پیشرفت بسیاری نموده است لذا گردشگران بسیاری هر ساله وارد این کشور می شوند و پول قابل توجهی نیز وارد این کشور می شود. با این توضیح با سرمایه گذار در حوزه گردشگری، ساخت هتل و مواردی از این قبیل به راحتی خواهید توانست تا به درآمد بالایی دست یابید.

سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا و نکات آن

آیا می دانید دومینیکا کجاست؟

دومینیکا یک کشور جزیره ای در دریای کارائیب می باشد که در ابتدا فقیر بوده اما امروزه در بین کشورهای در حال رشد قرار داده و برای ایرانیان حال و هوای جزیره ای همانند کیش را دارد. این کشور در حال حاضر دارای حدود 50 هزار نفر جمعیت است و اکثر جمعیت آن نیز در پایتخت آن به نام روسو زندگی می نمایند. با توجه به حکومت دموکراتیک و مردم سالار آن، در سال های اخیر شاهد پیشرفت زیاد آن بودم، به گونه ای که اقتصاد آن توانست پیشرفت شگرفی داشته باشد. باید در نظر داشت که حکومت دومینیکا بر اساس ریاست جمهوری می باشد.
افراد به روش های مختلف می توانند اقدام به اخذ تابعیت دومینیکا نمایند. در این بین سرمایه گذاری و کمک های بلاعوض به این دولت دارای طرفداران بسیاری است. با توجه به اینکه پروسه اخذ پاسپورت در دومینیکا بسیار سریع و البته ارزان تر از سایر کشورهای منطقه است، افراد زیادی به سمت آن سوق می یابند. باید در نظر داشت که شما برای اخذ پاسپورت دومینیکا لازم نیست که حتما در این کشور سکونت داشته باشید یا به زبان آن مسلط باشید. با این توضیح به نظر می رسد که دومینیکا ارزش سرمایه گذاری خواهد داشت.

سفیران ملل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − هشت =