درباره دومینیکا

دومینیکا کجاست؟

دومینیکا

دومینیکا یک جزیره در بخش شرقی دریای کارائیب می باشد، پایتخت این کشور روسو بوده و واحد پول آن دلار کارائیب شرقی است. این کشور در سال 1978 به استقلال دست یافت و به عنوان یکی از کشور های مشترک المنافع تبدیل گردید. درباره دومینیکا باید در نظر داشته باشید که ساختار کشور فوق به صورت آتشفشانی بوده اما این آتش فشان ها به ندرت فعالیت می نمایند. یکی از عنصر های گردشگری این جزیره که هر ساله توریست های فراوانی را به این کشور جلب می نماید، چشمه های آب گرم آن می باشد. از لحاظ جغرافیایی و زمین شناسی خاک این جزیره به صورت آبرفتی و آتشفشانی است. به همین دلیل گزینه خوبی برای رشد گیاهان گرمسیری است.

آشنایی با آب و هوای دومینیکا:

از لحاظ آب و هوایی این کشور دارای آب و هوای گرم و معتدل است به گونه ای که در فصل های سرد سال هوای دلپذیری دارد. در تابستان معمولا دمای هوای تا 32 درجه و در زمستان در حدود 30 درجه خواهد بود. این کشور خوش آب و هوا دارای پوشش جنگلی انبوهی است که همین مورد نیز یکی از جاذبه های دیدنی آن محسوب می گردد. درباره دومینیکا این مورد بسیار مهم است که در نظر داشته باشید، حیوانات کمیابی در جنگل های آن زندگی می کنند. کمیاب ترین طوطی های جهان که به صورت گردن قرمز هستند. در این منطقه سکنی دارند.

دومینیکا کجاست 2

درباره دومینیکا، فرهنگ و آداب و رسوم مردم:

جمعیت این کشور اکثرا سیاه پوست و آفریقایی می باشند. البته بخشی از افرادی اروپایی و شبه قاره هند نیز در آن زندگی می نمایند. گروهی از افراد مقیم این سرزمین از بازماندگان هندی های کارائیب می باشند که از مدت ها قبل در این جزیره زندگی می نمودند. به قاطعیت می توان بیان داشت که در حوزه کارائیب، این کشور جز کشور های فقر محسوب می شود. چرخ اصلی اقتصاد این کشور بر پایه کشاورزی است که البته این چرخه نیز در اثر تند باد های فصلی گاها دچار آسیب های فراوانی می شود. در سال های اخیر، گردشگری و توریسم در این کشور گسترش یافته است و همین امر موجب شده است که در منطقه شناخته شود. پرورش نارگیل، مرکبات و موز و فروش آنها درآمد بسیاری از مردمان این منطقه را فراهم می آورد. البته در کنار میوه جات می توان به سبزیجات، کاکائو و قهوه نیز به عنوان محصولات این منطقه نام برد
درباره دومینیکا، لازم است تا به این مورد توجه داشته باشید که عموما سنگ های آتشفشانی این منطقه، یک ماده معدنی گران محسوب می شوند. معمولا در اینگونه سنگ ها رگه های مس استخراج می شود که بسیار ارزشمند خواهد بود.

تجارت و تحصیلات:

همانگونه که در بالا توضیح داده شد، امروز زندگی بیشتر مردم این منطقه به کشاورزی می گذرد. صابون هایی که از نارگیل به دست می آیند یک محصول صادراتی مهم می باشند. باید به این نکته نیز اشاره نمود که در این کشور بیماری هایی نظیر آنمی؛ دیابت و سل جز شایع ترین بیماری های مردمان این منطقه است البته توجه به این نکته نیز الزامی است که با وجود چندین بیمارستان مجهز، این بیماری ها تا حد زیادی کنترل شده اند.
تحصیلات ابتدایی در این کشور رایگان بوده و در مدارس دولتی صورت می پذیرد اما برای تحصیلات متوسط انواع کالج های خصوصی و دانشگاه های پولی وجود دارند. این سطح تحصیلات به صورت اختیاری است. با این وجود بیش از 90 درصد مردم این منطقه با سواد محسوب می شوند.

سیاست در دومینیکا:

ریاست حکومت در دومینیکا بر عهده رئیس جمهور است. وی با رای اکثر افراد حاضر در مجلس انتخاب می شود. رئیس جمهور در این کشور برای دوره های 5 ساله انتخاب می گردد. مردم در این کشور عموما به صورت انگلیسی صحبت می نمایند. از مجموع 75 هزار نفری که در ای کشور زندگی می نمایند، امید به زندگی خانم ها در حدود 78 سال و برای مردان در حدود 72 سال است.
در تاریخ درج شده است که کریستف کلمب در سفر دوم خود با این جزیره آشنا گردید. در آن زمان مردمان این جزیره را اکثرا برده ها تشکیل می دادند. در حال حاضر در این کشور حدود 30 درصد از مردم زیر خط فقر هستند ولیکن نرخ بیکاری تقریبا 23 درصد می باشد. در حال حاضر کشور های آمریکایی و چینی بسیاری از محصولات شیمیایی، تجهیزات اولیه کارخانه ها و مواد غذایی را به این کشور وارد می نمایند.

سفیران ملل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *